Odoo • Image and Text

CanineCare

Turkille & iholle

Runsaasti Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappoja sekä E-vitamiinia sisältävä täysin kasvipohjainen ravintoöljy, joka auttaa ylläpitämään koiran ihon ja polkuanturoiden hyvää kuntoa sekä kiiltävää turkkia.

Valmistettu Suomessa kotimaisesta kylmäpuristetusta hampunsiemen- ja rypsiöljystä. Ei sisällä kalaöljyä eikä keinotekoisia ainesosia.  


CanineCare Turkille & iholle -ravintoöljy

- vahvistaa ihon luontaista suojakerrosta
- hoitaa hilseilevää, kuivaa tai hiivasta kärsivää ihoa
- ehkäisee karvanlähtöä ja antaa turkille tervettä runsautta ja rakennetta sekä kauniin kiillon
- voitelee koiran anturoita sisältäpäin pitäen ne pehmeinä, kimmoisina ja joustavina
- huoltaa kynsiä ja ehkäisee halkeilua
- täydennysrehuksi atooppista tai tulehduksesta kärsivää ihoa hoidettaessa.


CanineCare Turkille & iholle valmistetaan Suomessa elintarvikelaatuisista raaka-aineista. Se soveltuu kaikille koirille ja kissoille ikään katsomatta. Raikas öljy on helppo annostella kätevästä pumppupullosta lemmikin ruoka-annoksen joukkoon. CanineCare Turkille & iholle on täysin kasvipohjainen - se ei sisällä kalaöljyä.

Vahvistaa ihon läpäisyestettä

CanineCare Turkille & iholle -ravintoöljy sisältää runsaasti välttämättömiä Omega-rasvahappoja, erityisesti linolihappoa. Ihon ja turkin terveydelle välttämätön linolihappo kuuluu Omega-6 -sarjan monityydyttymättömiin rasvahappoihin. Linolihappo vahvistaa tehokkasti ihon luontaista läpäisyestettä. Heikentynyt läpäisyeste saattaa aiheuttaa kiusallisia iho-oireita, kuten kuivumista, hilseilyä, tulehduksia ja hiivojen epänormaalia lisääntymistä. Läpäisyesteen parantaminen edistää ihon normaalia toimintaa.

CanineCare Turkille & iholle sisältää myös linolihapon toimintaa tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa (AL), gammalinoleenihappoa (GLA) ja streadidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia, joka toimii myös öljyseoksen luontaisena antioksidanttina.

Odoo • Text and Image

Huoltaa polkuanturoita ja kynsiä

CanineCare Turkille & iholle huolehtii ihon ja turkin ohella myös koiran kovalle kulutukselle joutuvista ja sääolosuhteiden haastamista anturoista ja kynsistä. Terve polkuantura on pehmeä, kimmoisa ja joustava, kulutusta kestävä ja mukava astua. Kiitollinen kynsi ei haurastu, halkeile eikä liuskoitu. Turkille & iholle -öljy ravitsee ja voitelee anturoita sisältä päin ja edistää vahvojen, terveiden kynsien kasvua. 


Elinvoimainen turkki

CanineCare Turkille & iholle -ravintoöljyn tehoaineet siirtyvät ihosta aina sen näkyvimpään jatkeeseen, turkkiin asti. Turkilla on tärkeä tehtävä lämmönsäätelijänä sekä suojan antajana iholle ja herkille kehon alueille.  CanineCare Turkille & iholle  -valmisteen rasvahapot estävät turkkia kuivumasta ja vähentävät karvanlähtöajan ulkopuolista karvanlähtöä. Turkille & iholle -rasvahappolisä auttaa ylläpitämään turkin kiiltoa, toivottua rakennetta ja tuntumaa. 

Ravitsemukselliset tiedot

Koostumus: 
Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy, kylmäpuristettu rypsiöljy, E-vitamiini (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti) 2,5 mg / ml. Omega-6 ja Omega-3 -rasvahappojen suhde 2,5:1.

Ravintoainekoostumus:
Rasva 100 %
Energia 895 kcal
Rasvahapot:
Omega-3, 17 %
Omega-6, 42 %
Valkuainen 0 %
Kuitu 0 %
Tuhka 0 %

Täydennysrehu koirille ja kissoille. 
Valmistettu Suomessa.

Annostusohje

Lemmikin paino | Pumppausta / vrk | Ml / vrk

Lemmikin paino / kg Pumppausta / vrk ml / vrk
Alle 3 kg 0,5 1
3-5 kg 1 2
5-10 kg 2 4
10-20 kg 4 8
20-30 kg 6 12
30-40 kg 8 16
40-50 kg 10 20

Yksi pumppaus = 2 ml.
Öljyä annetaan muun ruokinnan yhteydessä kerran päivässä. 
Säilytä avattu pullo jääkaapissa ja käytä 4 kk:n kuluessa avaamisesta.                   

Pullokoot: 250 ml, 950 ml
Kierrätettävä alumiinipullo (ALU 41).

Menee hyvin nirsollakin koirilla ruuan seassa. Kätevä annostella pumpun ansiosta. Ei haise omaan nenään miltään, inhoan kalan hajua jota tässä tuotteessa ei onneksi ole.

Kiira-spanielin omistaja • Sivustolla Petnap.fi