Odoo • Image and Text

CanineCare Kasvis-merileväluu, merieläimet

CanineCare Kasvis-merileväluilla lemmikkisi huolehtii suuhygieniastaan aivan huomaamattaan. Herkullinen ja hauskan muotoinen puruherkku on helppo ottaa osaksi päivittäistä hampaidenhoitorutiinia.

Päivittäin nautittuna CanineCare Kasvis-merileväluut voivat auttaa puhdistamaan koiran hampaita , tukemaan ikenien hyvinvointia ja raikastamaan siten myös lemmikin hengitystä.  Jopa 80 %:lla yli kolmivuotiaista koirista on plakin ja hammaskiven aiheuttama iensairaus.

100% kasvipohjainen, viljaton koostumus

100% kasvipohjainen ja viljaton herkku on kevyt välipala, joka soveltuu myös monille herkille ja ylipainoon taipuvaisille koirille. Hauskan muotoinen purtava tarjoaa lemmikille myös mieltä virkistävää aktivointia.

Erityisesti muotoillun luun pureskelu auttaa puhdistamaan mekaanisesti kaikkein hankalimminkin tavoitettavia hammaspintoja. Puruherkun sisältämä tehokas merilevä* (Ascophyllum nodosum) vaikuttaa suussa koiran syljen kautta ehkäisten plakin kertymistä ja pehmentäen hammaskiveä, sisältäen samalla monia keholle hyödyllisiä mineraaleja.

*= CanineCare Dental Sticks Koiran purutikun päivittäin nauttivalle koiralle emme suosittele käytettävän lisäksi enää muuta merilevävalmistetta. 

Odoo • Text and Image
Vaihtoehdot:
  • S (2-10 kg painaville aikuisille koirille) - 24 kpl

  • L (> 25 kg painaville aikuisille koirille) - 6 kpl

Yksi purupala päivässä riittää.


Koostumus:

Bataattijauho, hernetärkkelys, kasviglyseriini, hiiva, kalsiumkarbonaatti, kuivattu merilevä, kuivattu parsakaali, kuivattu porkkana, kuivattu paprika, soijaöljy, kalsiumsorbaatti.

Ravintosisältö:

Valkuainen 1,5 %, rasva 1,0 %, kuitu 3,5 %, hehkutusjäännös 5 %, kosteus 16 %.

Valmistusmaa: Kiina.