Odoo • Image and Text

CanineCare Tassuvaha

Täysin luonnollinen tassuvaha, joka hoitaa ja pehmentää koiran kuivia ja halkeilevia polkuanturoita. Tassuvaha myös auttaa suojaamaan tassuja ulkoisia ärsykkeitä, kuten tiesuola, karkeat pinnat ja kosteus, vastaan. 

  •  Hoitaa, suojaa ja kosteuttaa

  •  Imeytyy tehokkaasti ja on helppo levittää

  •  100 % luonnollinen   

  • Sopii myös pienien ihovaurioiden hoitoon 

Tassuvaha hoitaa ja suojaa tassuja ulkoisilta ärsykkeiltä

Paitsi että CanineCare Koiran tassuvaha hoitaa kuivia tai jo ärtyneitä tassunpohjia, se auttaa myös suojaamaan koiran tassuja ulkoisilta ärsykkeiltä. Suomen sääolosuhteet haastavat koiran polkuanturoita ja tassujen ihoa monella tapaa. Aamukasteet ja syksyn märkyys ja kura voivat saada tassun hautumaan, mistä saattaa seurata hiiva- ja bakteeritulehduksia. Epämukavat tuntemukset tassuissa voivat pahimmillaan kulminoitua tassujen ihon rikkoutumiseen koiran hoitaessa itse vaivaansa. Anturat joutuvat koville pakkasella, karkeilla tai kuumilla pinnoilla (mm. asfaltti kesäisin) koko tassun kärsiessä tiesuolan vaikutuksista.

Tassujen ihon kuntoa ja anturoiden eheyttä ja kimmoisuutta voidaan tukea CanineCare Tassuvahalla, joka sisältää useita hoitavia ja rauhoittavia ainesosia. Se muodostaa tassunpohjaan suojaavan kalvon ja tekee tassuista ihanan pehmeät. Huolehdi tassujen hyvinvoinnista myös ulkoisten tekijöiden osalta siistimällä tarvittaessa anturoiden välistä kasvavat karvat ja puhdistamalla ja kuivaamalla tassut huolellisesti ulkoilun jälkeen.

Tassujen ohella CanineCare Tassuvahaa voidaan sipaista kuivalle kirsulle, pieniin ihovaurioihin ja -ärsytyksiin sekä hyönteisten puremiin. Miellyttävän luonnollisen tuoksuinen, helposti levittyvä voide imeytyy nopeasti. Hemmottele lemmikkiäsi ihanalla tassuhieronnalla haastavimpien sääolosuhteiden aikaan päivittäin.

Luonnon tehoaineet

CanineCare Tassuvaha sisältää tehokkaan yhdistelmän luonnon tehoaineita, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa ja anturoita, tehostavat ihon suojakerroksen toimintaa ja edistävät ihon uusiutumista ja korjaantumista. Mm. kookosöljyn hapot auttavat tuhoamaan viruksia, bakteereja, sieniä ja mikrobeja. 


Valmistusaineet: Auringonkukkaöljy, kookosöljy, valkoinen mehiläisvaha, kasviöljy, sheavoi, karnaubavaha, kandelillavaha, E-vitamiini, aloe.


Käyttö: Hiero pieni määrä tassuvahaa anturoihin, iholle tai kirsuun tarvittaessa 1-3 kertaa päivässä ennen / jälkeen ulkoilun tai imeytymään yöksi. Anna imeytyä ja kuivua hyvin ennen ulkoilua ja aktiviteetteja. Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä. Avattu pakkaus on käytettävä 12 kk:n kuluessa.


Pakkauskoko: 60 g

Kierrekannellinen alumiinipurkki voidaan kierrättää metallinkeräykseen ALU41.
Odoo • Text and Image