Odoo • Image and Text

CanineCare
Koiran pissa-alustat


Hygieeniset, kertakäyttöiset CanineCare Pissa-alustat auttavat nopeuttamaan koiranpennun sisäsiisteysharjoittelua ja helpottamaan kodin puhtaanapitoa ja lemmikin hoitoa erityistarpeissa.

Alustojen vuotosuojattu tausta ja suljetut reunat varmistavat puhtaan ympäristön ja helpon siivouksen. Erityinen ihmisnenälle neutraali hajuste houkuttelee lemmikit käyttämään alustaa. Valmistettu edistyneellä teknologialla huippuimykykyisestä polymeeristä. Pintakuiva alusta sulkee hajut sisäänsä ja on miellyttävä ja tahraamaton lemmikin alla.    Kertakäyttöinen alusta on nopea vaihtaa uuteen mikä helpottaa mm. kenneleissä pentujen hoitoa ja ympäristön siisteydestä ja hygieniasta huolehtimista.   Sillä varmistat  pienille pennuille hygieenisen, puhtaan ja tahraamattoman kasvuympäristön.

  • Helpottaa koiranpennun sisäsiisteysopetusta

  • Alustan vuotosuojattu tausta ja suljetut reunat lukitsevat nesteen sisäänsä ja suojaavat siten lattian ja ympäristön kosteudelta, tahroilta ja hajuilta.

  • Neutraloi hajuja

  • Soveltuu myös sairaille, toipilaille (esim. leikkauksen tai rauhoituksen jälkeen), senioreille, kuljetushäkkiin, autoon ja kenneleihin (synnytyksiin, pentulaatikkoon, pentuaitaukseen).

Koiran pissa-alustat, normaali

Kaksi kokoa, 60 x 60 cm ja 70 x 130 cm. Erityisesti suurempi koko on erinomainen esim. kasvattajilla pentuaitauksissa pienten koiranpentujen alla. Imee 100 x oman painonsa verran nestettä ja pysyy silti pintakuivana.

Koiran pissa-alustat SUPER PLUS

Koko 70x130 cm.  Superimukykyinen koiran pissa-alusta, joka imee jopa 200 x oman painonsa verran nestettä säilyen silti pintakuivana. Suurempi imukyky ja alustan reilu koko palvelee mm. pentueen, suurikokoisen koiranpennun tai pidätysongelmista kärsivien aikuisten koirien hoidossa.

Käyttö koiranpennun sisäsiisteysharjoittelussa

  1. Sijoita alusta paikkaan, johon pennun on helppo päästä, mutta joka on erillään nukkumis- ja ruokailupaikasta.

  2. Nosta pentu alustalle ruokailun ja leikkituokion jälkeen.

  3. Kiitä ja palkitse pentua, kun se tekee tarpeensa alustalle. Älä rankaise väärään paikkaan sattuneesta vahingosta.

  4. Kun pentu tekee asiansa säännöllisesti alustalle, siirrä alustaa lähemmäs ulko-ovea, jotta pentu oppii hakeutumaan ovelle ja pyytämään ulos.Pakkaukset :
Normaali: 18 kpl / 60 x 60 cm, 25 kpl / 70 x 130 cm
Super Plus: 25 kpl / 70 x 130 cm.

Odoo • Text and Image