Odoo • Image and Text

CanineCare Hampaidenhoitosetti

Puhdas ja terve suu on yksi koiran terveyden kivijaloista. Päivittäinen hampaiden harjaus on tehokkain tapa vähentää plakkia ja tukea suun terveyttä.

CanineCare Hampaidenhoitosetiln avulla koiran päivittäinen hampaidenhoito on helppo ottaa osaksi arjen rutiineja. Pakkaus sisältää hammastahnan sekä kaksipäisen hammasharjan, ienharjan sekä sormiharjan. 

  • Päivittäiseen hampaidenhoitoon

  • Pakkaus sisältää hammastahnan, kaksipäisen hammasharjan, ienharjan sekä sormiharjan

CanineCare Entsymaattinen hammastahna

CanineCare Hammastahnan sisältämät entsyymit auttavat tehokkaasti vähentämään bakteereja ja yhdessä harjauksen kanssa poistamaan plakkia sekä ehkäisemään hammaskiven muodostumista. Tahna on helppo ja siisti käyttää, sillä se ei vaahtoa eikä lemmikin suuta tarvitse huuhtoa hammaspesun jälkeen. Piristävä mintun maku viimeistelee raikkaan hengityksen!

Pääasialliset ainesosat : Vesi, sorbitoli, kalsiumkarbonaatti, silikonidioksidi, selluloosakumi, natriumbentsonaatti, metyyliparabeeni, entsyymi, tuoksu

Käyttöohje: Annostele nokare tahnaa hammasharjalle ja harjaa hampaat hellävaraisesti. Totuta koirasi harjaukseen vähitellen. Parhaan hyödyn saat harjaamalla hampaat päivittäin, noudata tarvittaessa eläinlääkäriltä saamiasi ohjeita

Säilytä lemmikkien ja lasten ulottumattomista. Pidä pakkaus suljettuna huoneenlämmössä, vältä suoraa auringonvaloa. Säilyvyys 3 vuotta parasta ennen -päiväyksestä.

Pakkauskoko: 100 g


Hampaidenhoitosetin sisältö 

Pakkaus sisältää kaksipäisen hammasharjan, jonka suurempi harjauspää on tarkoitettu ison koiran poskihampaille ja pienempi etuhampaille. Pientä harjauspäätä voidaan käyttää pienen koiran kaikkien hammaspintojen pesuun. Sormiharja soveltuu erityisesti hammaspesun harjoitteluun tai muuten vain herkän koiran purukalustolle. Ienhierontaharja vilkastuttaa verenkiertoa ja ehkäisee ienten vetäytymistä.

Tahna on helppo ja siisti käyttää, sillä se ei vaahtoa eikä lemmikin suuta tarvitse huuhtoa hammaspesun jälkeen. Piristävä mintun maku viimeistelee raikkaan hengityksen!

Odoo • Text and Image