Odoo • Image and Text

CanineCare Nivelille

CanineCare Nivelille-tablettien sisältämät glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini toimivat synergisesti toistensa toimintaa tukien luoden tehokkaan paketin nivelterveyden tueksi.

CanineCare Nivelille sisältää nivelruston ja nivelnesteen muodostukseen tarvittavia aineita ja auttaa siten

- ylläpitämään nivelten terveitä rakenteita,

- edistämään nivelten normaalia, kitkatonta toimintaa

- ja parantamaan liikkuvuutta.

Niveltablettien käyttöä suosittelemme ennaltaehkäisevästi kasvaville, suurikokoisille ja ikääntyville koirille. Nivelille-tabletteja voidaan käyttää pienentämään nivelrikon riskiä, kun nivel on vaurioitunut esim. kasvuhäiriön, tapaturman tai rakenteellisen vian seurauksena. Tuotteen käyttö on perusteltua myös aktiivisilla harrastus-, työ- ja metsästyskoirilla, joiden nivelet joutuvat tavanomaista suuremmalle rasitukselle.

Glukosamiini

Glukosamiini on mm. rustojen ja nivelpintojen sekä nivelnesteen rakenneosa, jolla on ratkaiseva merkitys rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. Glukosamiinia käytetään sekä nivelvaivojen ennaltaehkäisyyn että hoitoon, jonka tarkoitus on suojata nivelrustoja rappeutumasta. Ne lievittävät niveltulehdusta ja auttavat korjaamaan jo syntyneitä rustovaurioita.

Glukosamiini muodostaa yli puolet hyaluronihaposta, joka on nivelille tärkeän proteoglykaanin perusaine. Nivelessä proteoglykaani imee itseensä runsaasti vettä muodostaen geelimäistä ainetta - nivelnestettä. Nivelneste toimii nivelen iskunvaimentimena ja voitelee nivelpitoja. Hyaluronihappo myös stimuloi kollageenin, proteoglykaanien ja kondroitiinisulfaatin muodostusta hajonneen rustokudoksen tilalle.

Glukosamiinilla voi olla myös tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia.

Kondroitiini

Kondroitiini on yleisin glykosaminoglykaani ja sitä esiintyy luonnostaan ruston kollageenirakenteessa. Se auttaa lievittämään nivelessä esiintyvää tulehdusta ja siten vähentämään nivelrikkoon liittyviä kipuja. Sen lisäksi, että kondroitiinilla on samankaltaisia vaikutuksia glukosamiinin kanssa, se auttaa tekemään rustosta joustavan, sitomaan vettä ja suojaamaan niveltä sitä hajottavilta entsyymeiltä.

Glukosamiini ja kondroitiini luovat yhdessä erityisen synergian, joka auttaa tukemaan nivelrakenteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Odoo • Text and Image

C-vitamiini

C-vitamiini on rustokudokselle tärkein vitamiini. Se edistää kollageenin muodostumista ja ruston normaalia toimintaa. C-vitamiinilla on myös tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia.

MSM

MSM (metyylisulfonyylimetaani) sisältää orgaanista rikkiä, joka toimii rustojen ja nivelten rakenneproteiineissa. MSM on hyvä tuki koiran nivel- ja lihasvammojen hoitoon ja lihasjäykkyyteen.

Ravitsemukselliset tiedot

Koostumus: 
Glukosamiinisulfaatti 2KCI, kondroitiinisulfaatti, MSM, piioksidi, magnesiumstearaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet:
C-vitamiini.

Teknologiset lisäaineet:
Mikrokiteinen selluloosa.

Ravintoainekoostumus (per yksi tabletti):
Glukosamiinisulfaatti 400 mg
Kondroitiinisulfaatti 100 mg
C-vitamiini 60 mg
MSM 50 mg
Valkuainen 20 %
Rasvapitoisuus 0,5 %
Raakakuitu 5 %
Raakatuhka 20 %

Annostusohje

Koiran paino | Tablettia / vrk

5 kg 1/2
10 kg 1
20 kg 1 1/2
30 kg 2
40 kg 2 1/2
50+ kg 3

Annostus oheisen taulukon mukaan. Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita.

Pakkauskoko: 250 tablettia.