Odoo • Image and Text

CanineCare Entsymaattinen hammastahna, minttu

Puhdas ja terve suu on yksi terveyden kivijaloista. CanineCare hammastahnan sisältämät entsyymit auttavat tehokkaasti vähentämään bakteereja ja yhdessä harjauksen kanssa poistamaan plakkia sekä ehkäisemään hammaskiven muodostumista. Päivittäinen hampaiden harjaus on tehokkain tapa vähentää plakkia ja tukea suun terveyttä. Mintun makuinen tahna myös raikastaa hengityksen.

  • Päivittäiseen hampaidenhoitoon

  • Poistaa plakkia ja ehkäisee hammaskiven muodostumista  

  • Auttaa pitämään hengityksen raikkaana 

Tahna on helppo ja siisti käyttää, sillä se ei vaahtoa eikä lemmikin suuta tarvitse huuhtoa hammaspesun jälkeen.

Pääasialliset ainesosat: Vesi, sorbitoli, kalsiumkarbonaatti, silikonidioksidi, selluloosakumi, natriumbentsonaatti, metyyliparabeeni, entsyymi, tuoksu

Käyttöohje: Annostele nokare tahnaa hammasharjalle ja harjaa hampaat hellävaraisesti. Totuta koirasi harjaukseen vähitellen. Parhaan hyödyn saat harjaamalla hampaat päivittäin, noudata tarvittaessa eläinlääkäriltä saamiasi ohjeita

Säilytä lemmikkien ja lasten ulottumattomista. Pidä pakkaus suljettuna huoneenlämmössä, vältä suoraa auringonvaloa. Säilyvyys 3 vuotta parasta ennen -päiväyksestä.

Pakkauskoko: 100 g


Säännöllinen hampaidenhoito kannattaa

Säännöllinen hampaidenhoito auttaa pitämään koirasi suun terveyden kunnossa.

CanineCare-sarjasta löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka soveltuvat koiran suun ja hampaiden terveydestä huolehtimiseen, mm. Dental Sticks -purutikut, kasvis-merileväluut sekä merileväjauheen. Saatavilla on myös hampaidenhoitosetti.

Hampaidenhoitosetti

 

Odoo • Text and Image